mutiaraaleesya.blogspot.com

JOM FOLLOW ME

Monday, December 12, 2011

RM1000 dari Nuffnang Backlink Tertinggi ?



:: NUFFNANG = RM1000!! ::
petikan daripada blogger lain:
Salam..
jgn mrh yer..
ni juz strategi dlm blogging..
sy bace dr satu blog ni..
die soh wt mcmni..
ape slh mncuba..
kn??
cara dia bgini
Kalau korg dpt terapkan cara ini dengan btul kt web / blog korg, maka akn blaku kesibukan lalu lintas pengunjung yang luar biasa tiap2 ari..xpyh nk bersusah payah memikirkan SEO atau berpenat-penat utk promosiblog/bisnes kite kt sume org..
Blog jgk akn dibanjiri backlink secara signifikan dari hari ke hari, tanpa bersusah payah link kesemua tempat di dunia Internet.
meh le kita pakat cuba…
Perkara yang harus korg lakukan adalah ikut langkah-langkah berikut:-
1. Tulis posting artikel mcm posting aku ni, dgn cara or gaya tsendiri atau copy-paste je artikel ni. Then, bg tajuk yg menarik.
2. Korang hanya perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang korg tuliskan dalam blog / web.
3.
  1. pVidia Blog
  2. Stop Dreaming Start Action (Jonru)
  3. Bisnis di Internet
  4. Blogging-Surfer
  5. Tintalughahwi
  6. Igauan
  7. Ad-dai’
  8. kakngah
  9. Zie Fauzi
  10. Happiness (zuliana)
  11. Luciano Bove
  12. The Bladerz
  13. Bijakjaya
  14. jomrileks
  15. http://mutiaraaleesya.blogspot.com/
PERATURAN
1. Sebelum meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog korg, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).
2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.
Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,62
YA LEBIH DARI 6 JUTA BACKLINK !!!
Bayangkan jika ini boleh berjalan dengan sempurna maka korang akan mendapatkan backlink maksimum 6,103,515,62 dari berbagai blog yang korang tak pernah bayang sblum ni.Jika ada pengunjung ke blog korang dari Link List yang disebutkan di atas maka korang akan secara automatik dapat lalu lintas ke web / blog korg jgk.
Ingat! Aturan permainan,link blog korg harus mulai dari urutan (No.15), sehingga hasil dapat Maksimum backlink. Jangan salahkan aku jika korg tak ikut cara ni dgn betul dan link korg tiba2 berada di urutan No.1 dan menghilang di daftar link. Jadi mulai urutan adalah di bahagian bawah (No.15).
OK..SELAMAT MENCUBA..SEMOGA SAMA-SAMA BERJAYA.
Jomrileks – Apa pendapat anda? Pernah mencuba..apa hasilnya?Jom kitarileks sama-sama buat dan tgk apa hasilnya..

2 comments:

  1. menarik.. tapi rasa benda ni dah lama.. hehehehe..
    http://ataicha.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. heee...betul tu,saje cari kelainan

    ReplyDelete

komen

get this

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails